who makes us who we are

Sorry för dålig uppdatering :/ Blev tyvärr ingen medryttarhäst för mig , b.la lång den för långt bort .  Haft runt 5 olika läxor både förra och denna vecka så har inte haft lust att ens starta datorn . Följde med till stallet i tisdag när Sofia red , sjukt kul! Eftersom dom red i totalt koll svart mörker i en av stonas stora hagar som var fylld med massa snö :D Så det var tyvärr inga bilder med stora kameran men tog lite med min iphone innan lektionen ialla fall :)


Sofia and Verona ♥







gammalt

drygt två sedan , barbacka tur i skogen på min kompis Sofies häst Litla ♥

 


God morgon...

Vaknade för nån halv timma sen och ska äta frukost snart :) inget jätte intressant...

Bild från igår :D instagram : olivah (follow me)


Life

Två som betyder mkt för mig i mitt liv , min kisse Doris och ridskoleponnyn Moonshine ❤


Friday

Sitter med hög musik med en svenska uppgift...👎 trevlans not , nej men imorgon blir det ridning och träna moppe 👍 ingen som bryr sig ändå men men skriver ändå heheh 😜


Plugg...

tänkte ta och plugga en timme ikväll men just nu sitter jag och tittar på the big bang theory 😜 inget speciellt kul att skriva om . Btw min moppe har anlänt hem äntligen! redan testat den 🍓 fyller 15 om 52 dar!! ✨ sorry ingen bild på mobilen tyvärr (fixar till nästa gång)


Horses

Bjuder på en bild på när ja rider Joast (gammal bild) inte vart i stallet så mkt på flera veckor så har inte så mycket kul att visa :/ Nu blir det endast på lördagar då jag har ridlektion .

En del skäl är att min kompis är sjuk och jag ofta hänger med henne då hon har egen häst .


Weekend

I söndags var ja inne i stan och shoppade men även fotade en del i solvärmen :) ett kollage fotat från min iPhone . Nu blir det plugg och musik...-.-


Heii

Låt bilden tala 😊