awesome feeling

har haft två riktigt bra veckor , dom är gott ovanligt fort ? :'o skönt för längtar till sportlovet!(skidor med kompisar!) Hängde med en sväng till stallet med Sofie igår , red på fina Joast(se bilden ovan) ♥ Vi har hoppning på min lördagslektion denna vecka! (troligtvis hoppa bana)  Sofie eller Mamma kommer antagligen fota mig :)

Valentine's




hästfotograferingen från i söndags ♥

» Happy Valentine's day everyone ♥

Horze

Nu är denna underbara västen beställd från Horze <3

m ♥

Vi hade en bom-lektion och jag red på fina Moonshine ♥ Nästa lördag blir det hoppning!! Taggad!! ♥ Om jag får henne då oxå måste jag verkligen tänka på ridvägarna och tempot . Måste få kontroll över henne mer så hon inte bara springer iväg , då blir det ofta helt kaos xD Här är en bild jag fotade från en fredagshoppning , Moonshine är en riktigt fin hoppponny ♥

 


Go for a ride ?

Hoppas verkligen jag får Virginia imorgon ♥ Hon är verkligen en toppen ponny att rida , lär mig så mycket nytt . Men Moonshine är ändå en pärla att rida , så henne är alltid en bra utmaning :) Juste Tjavs vill jag ha igen , hann ju inte knappt rida honom förra lördagen eftersom det var över -18 minus ( kaaallt ) Virgina , Moonshine , Tjavs eller Neptun . Aldrig ridit Neptun :( hoppas nångång i framtiden ♥ Visar en bild på Neptun jag fotade förra sommaren från en lektion :)


medryttare

Hoppas få svar imorgon ang. medryttarhäst som jag söker , vill vekligen ha en att sköta om o rida ♥ två hoppbilder på mig o Litla :)









Tachino


Hittade en fin bild på Tjavs som jag red igår ♥

tsm ♥

(jag som fotat med min iphone 4S) var ute en sväng med kissen , orkade inte ha stora klump kameran med mig så det fick bli iphone ist ♥


-18 grader


- fina Tjavs ♥ , älskar denna bild jag fick på honom ♥
Hejsan! Imorse när jag gick upp var det -17 grader och påväg till stallet vart det även -18 grader . Riktigt kallt och över -18 så ställs ridningen in pågrund av hälsoskäl för både hästarna och vi ryttare .

Men vi fick rida halvtid av lektionen , det var riktigt kallt men ändå kul att få rida en stund . Började göra iordning ''Tjavs''(Tachino) när jag kom till stallet och det vart också han jag fick rida :) Vi värmde upp i skritt direkt när vi kom in i ridhuset genom att vi fick röra på oss också utan att sitta upp i sadeln sen satt vi upp och red en stund , så gjorde vi även efteråt .

Vi red på mitt-volten i skritt , trav och galopp . Rätt mycket galopp och jag fick in ett bra lugnt tempo till slut eftersom han var lite pigg i början pågrund av kylan . Vi hann ju inte direkt börja jobba så mycket men hoppas jag får chansen att rida honom igen :)


uppdatering på noll

har inte hunnit eller orkat blogga eftersom jag haft min sprillas nya mobil att hålla på med ♥ (iphone 4s) har inte hunnit fixa blogg-appen ännu tyvärr men det ska snart bloggas via mobilen ska ni se ♥ Här får ni se en bild när jag rider från 2011 (inte världsbäst på att rida direkt aja xD) :



ridning imorgon igen , hoppas få med mig mamma och kameran! ♥ blir lite bilder från min iphone ialla fall ;)

snöar

sitter och gör färdigt lite läxor och lyssnar på musik . När jag gick hem från bussen började det snöa och det håller fortfarande på just nu . Fick ett mejl tillbaka från en annons jag var intresserad av om medryttarhäst , ska troligt viss få provrida och kanske blir det min medryttarhäst :D <3